Top2000 dienst

Top2000 Themadienst
Zondagavond 17 december a.s
Dorpskerk
Kerklaan 12
2223 AN Katwijk 

Was je er vorig jaar december ook bij? Zo nee, dan heb je er vast wel over gehoord. In een prachtig uitgelichte en stampvolle Dorpskerk beleefden we met elkaar een bijzondere thema kerkdienst. Gospelband TOV en het koor Living Words vertolkten op gepassioneerde wijze bekende nummers uit de Top 2000. In meditatieve intermezzo’s en persoonlijke verhalen van gemeenteleden hebben we gehoord en ervaren hoe de boodschap van onze God in onze (pop)cultuur is verweven. Liederen van troost of hoop geïnspireerd door het Evangelie of soms een lied van eenzame leegte, waar wij juist wat tegen over mogen stellen. Zo had je die nummers nog niet eerder gehoord.

Op 17 december a.s. mogen we weer zo’n dienst organiseren. TOV en Living Words zijn weer van de partij. Ook hebben zich weer een aantal gemeenteleden gemeld die hun persoonlijke verhalen graag willen delen. In het komende kerkblad volgt meer informatie. Zet het alvast in de agenda. En… het is een uitgelezen kans om familie en vrienden, jong én oud(!), op een andere wijze met geloven en kerk-zijn kennis te laten maken.

Tot 17 december in de Dorpskerk !